به گزارش الوند، حمید پرورشیخرم، سرپرست اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان همدان در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز عملیات بهسازی و روکش آسفالت جادههای این استان با اولویت راههای شریانی، اظهار کرد: محور فرعی و کوهستانی گنجنامه - تویسرکان با برداشت انباشت برف به میزان ۲۲ هزار مترمکعب، ۳۰ کیلومتر شانهسازی، ۲۰۰ مترمکعب لقگیری سنگ و ریزش برداری، ۵ هزار مترمکعب تراشهبرداری، ۱۵۰۰ مترمکعب خاکریزی نقاط پرتگاهی و استفاده از ۱۰ تن آسفالت جهت لکهگیری و نصب ۱۰۰ عدد تابلو و علائم تا پایان هفته جاری بازگشایی خواهد شد.
پرورشیخرم با اشاره به هدفگذاری اولیه آسفالتریزی ۳۰۰ کیلومتر از جادههای شریانی، اصلی، فرعی و روستایی در سال جاری، بیان کرد: امیدواریم با برنامهریزیهای انجامشده و جذب اعتبارات مورد نیاز این میزان افزایش یابد.
وی عنوان کرد: برای بهینهسازی هزینه و زمان از فناوریهای نوین در پروژههای بهسازی و روکش آسفالت استفاده میکنیم تا کیفیت راههای همدان را با کمترین اختلال در تردد ارتقا دهیم.
این مقام مسئول با اشاره به موقعیت استراتژیک این استان، خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۲۰۰ میلیون تردد در جادههای همدان ثبت میشود که شامل ۲۵ میلیون زائر اربعین و حجم بالای مسافران گردشگری است و این آمار لزوم توجه ویژه به ایمنی و بهسازی راههای استان را نشان میدهد.
عملیات روکش آسفالت ۴۰ کیلومتر از مسیر همدان - تهران آغاز شد
سرپرست اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان همدان در جریان بازدید از طرحهای در دست اجرای راهداری همدان، اظهار کرد: بر اساس سامانه جامع مدیریت روسازی (PMS) نقطه شروع عملیات بهسازی ۴۰ کیلومتر از جاده همدان - تهران از ابتدای روستای سراوک به سمت همدان و مقطع دوم آن از سهراهی ویان به سمت همدان ادامه دارد.
پرورشیخرم گفت: عملیات روکش آسفالت ۴۰ کیلومتر از مسیر همدان - تهران باهدف ارتقای ایمنی و بهبود وضعیت راهها و تسهیل تردد زائران اربعین حسینی با یک هزار میلیارد ریال اعتبار آغاز شد.
وی بیان کرد: ۳۵ تیم بهسازی و روکش آسفالت از اول اردیبهشت سال جاری با اولویت راههای شریانی، اصلی، فرعی و روستایی و با توجه به دادههای سامانه جامع مدیریت روسازی آغاز به کارکرده و تا پایان فصل کاری به فعالیت خود ادامه میدهد.
پرورشیخرم با تأکید بر اهمیت بهبود وضعیت راههای استان، عنوان کرد: جادههای نامطلوب، زیبنده این استان بهعنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران با جاذبههای تاریخی، طبیعی و گردشگری بینظیر نیست.
این مقام مسئول تاکید کرد: این اداره کل با بهرهگیری از همه توان و همکاری سایر دستگاهها، پیگیر جذب اعتبارات مورد نیاز برای ارتقای ایمنی و بهسازی رویه راههای آسفالته استان همدان است.
سرپرست اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان همدان خاطرنشان کرد: همدان دارای ۵ هزار و ۴۶۶ کیلومتر انواع راه است که حجم بالایی از حملونقل جادهای کشور بهویژه استانهای غربی از این استان عبور میکند.
پرورشیخرم تصریح کرد: این استان همچنین مسیر عبور زائران اربعین حسینی است که بهسازی راهها نقش مهمی در تسهیل تردد و افزایش ایمنی زائران و دیگر کاربران جاده دارد.