به گزارش الوند، وحید جمشیدی، رئیس اداره بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان همدان در ادامه اجرای طرح تشدید نظارت بر بازار اقلام پرمصرف ماه رمضان و عید نوروز و بازدید بازرسان این اداره کل از واحدهای صنفی قنادی همدان، اظهار کرد: در این گشت بازرسی برای سه واحد صنفی پرونده تخلف تشکیل شد و همچنین یک واحد نیز به دلیل استفاده از اسانس غیرمجاز در تولید حلوا زرده به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
جمشیدی بیان کرد: در این بازرسی همکاران بهداشت نیز بازرسان صمت را یاری دادند و از قنادیها مقدار ۹ کیلوگرم مغز گردو کپک زده و مقداری باسلوق و نان برنجی فاقد اصالت بهداشتی کشف و معدومسازی شد.
وی تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از گرانفروشی، کمفروشی، تقلب و نارضایتی از طریق سامانه ۱۲۴ به بازرسان صمت اطلاع دهند تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.