به گزارش الوند، حجتالله شهبازی، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه کشت زعفران در این استان از سال ۱۳۸۳ تاکنون ۲۰ برابر افزایش یافته و به ۳۳۰ هکتار رسیده است، اظهار کرد: شهرستان ملایر با تولید ۴۶ درصد از زعفران استان رتبه اول را دارد و رتبههای بعدی مربوط به شهرستانهای نهاوند و بهار است که بزرگترین تولیدکنندگان زعفران در استان هستند.
شهبازی بیان کرد: زعفران یکی از کمآببرترین محصولات کشاورزی است و در زمانی که این گیاه آبیاری میشود بقیه گیاهان نیاز به آبیاری ندارند.
وی عنوان کرد: از مزایای کشت زعفران این است که با یک سال کشت، ۷ سال قابل برداشت است و میتوان از آن بهرهبرداری کرد.