به گزارش الوند، فریبرز نیاستی، مدیرکل بیمه سلامت استان همدان اظهار کرد: سازمان بیمه سلامت برای بیماران مبتلا به دیابت وابسته و غیر وابسته به انسولین در دیابت نوع ۱ و ۲ متعهد است، از محل صندوق صعبالعلاج برای دستگاه گلوکومتر تا ۴۰۰ هزار تومان هر پنج سال یکبار هزینهها را پوشش دهد.
نیاستی بیان کرد: همچنین بیمار برای نوار اندازهگیری قندخون و سوزن میتواند از دو روش این خدمات را دریافت کند. اگر بیمار از مراکز تجهیزات پزشکی و داروخانه خدمت را دریافت کند باید مدارک خود را به اداره کل بیمه سلامت استان ارائه داده و از طریق خسارت متفرقه هزینه دریافت میشود.
وی افزود: همچنین این امکان از طریق داروخانهها نیز فراهم شده است که فرد با ارائه گواهی پزشک از سامانه نسخهنویسی الکترونیک استفاده کرده و نوار چک قند خون و سوزن (لانست) را دریافت کند.
این مقام مسئول تصریح کرد: برای کودکان کمتر از ۱۲ سال مبتلا به دیابت که نیازمند پایش مداوم قند خون هستند نیز هزینه دستگاه سنسور قند خون با ارائه مدارک و مستندات با سقف معینی قابل پرداخت است.
نیاستی تاکید کرد: هزینه نوار چک قند خون به میزان ۱۰۰ عدد در ماه تا سقف ۱۴۰ هزار تومان پرداخت میشود. همچنین هزینه سوزن تا ۱۰۰ عدد در ماه تا سقف معینی در سال قابل پرداخت است.