به گزارش الوند، حجت الله شهبازی، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سالانه ۵ هزار و ۱۸ تن قارچ در ۶۸ واحد تولید قارچ در این استان تولید میشود، اظهار کرد: ۱۲ واحد کشت و صنعت قارچ خوراکی و ۵۶ واحد قارچ خوراکی در این استان فعالیت میکنند.
شهبازی با بیان اینکه شهرستان بهار با ۱۱ واحد تولیدکننده، بیشترین تولید قارچ در استان را به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: ۳۵۷ نفر در ۶۸ واحد تولید قارچ خوراکی در این استان اشتغال دارند.
وی بیان کرد: تولید قارچ در این استان در ۲۰ سال گذشته ۴۳۴ درصد رشد داشته است و از ۹۰۴ تن در سال به ۵ هزار و ۱۸ تن در سال رسیده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه پرورش دهنده قارچ باید از عهده آمادهسازی سالن پرورش، تأمین تجهیزات و ابزار، تهیه لوازم جانبی تولید قارچ و سایر موارد بر آید، خاطرنشان کرد: رعایت اصول بهداشتی در سالنهای پرورش قارچ برای پیشگیری آفات و بیماریهای قارچ به عنوان قوانین اصلی و همیشگی باید مدنظر قرار گیرد.
شهبازی درباره خواص استفاده از قارچ نیز تصریح کرد: قارچ یکی از سالمترین مواد غذایی است که میتواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد؛ چراکه چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خود جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد.
وی تاکید کرد: ویتأمین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک میکنند.