به گزارش الوند، مهدی ظفری، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان همدان در دیدار با «عباس صوفی» نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید شادمانی، از او بهعنوان الگویی از پایداری، روحیه عملیاتی و ایمان انقلابی یاد کرد و افزود: وقتی شناختی عمیقتر از شهید شادمانی به دست آوردم، متوجه شدم که چقدر بر اصول اعتقادی و انقلابی پافشاری داشت. او در شرایطی که نیروی کافی وجود نداشت، داوطلب میشد و خطشکن میشد. در اوج خستگیها، هرگز از روحیه عملیاتیاش کوتاه نیامد.

ظفری با اشاره به روحیه عملیاتی و مداومت شهید شادمانی در تمرینات نظامی حتی در زمان صلح، اظهار کرد: شهید شادمانی هیچگاه اجازه نداد روحیه عملیاتیاش کاهش یابد. او حتی در میدان تیر مرزی، هفت یا هشت گلوله به نشانه آمادگی شلیک میکرد. این روحیه، مخصوص دوران دفاع مقدس بود؛ دورانی که ما هنوز هم باید از آن بهرهبرداری کنیم.
وی بیان کرد: بعضی افراد تأثیرگذار در جنگ، هنوز هم ناشناخته ماندهاند. بسیاری از تصمیمگیران امروز در تهران، همان کسانیاند که در آن روزهای سخت، در خط مقدم حاضر بودند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان با قدردانی از عملکرد مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: در مجلس، تفاوت دیدگاهها طبیعی است، اما آنچه اهمیت دارد، تصمیمگیریهای آگاهانه بر اساس اصول انقلاب و بیانات امام و رهبری است. مجلس جای تصمیمسازی برای آینده کشور است؛ جایی که حتی یک ابهام یا کلام اشتباه میتواند مسیر را تغییر دهد. باید ببینیم انقلاب چه میخواهد، رهبری چه میگوید، و ما چه وظیفهای داریم.
ظفری با اشاره به اهمیت تبیین درست وقایع، خاطرنشان کرد: باید ببینیم دشمن چطور به مسائل ما نگاه میکند. وقتی ترامپ یا نشریات غربی میگویند ایرانیها حتی در اوج جنگ، به پول فکر نمیکردند و هدفشان بالاتر بود، باید بفهمیم که این همان عظمت و عزتی است که انقلاب به ما داده است.
وی با اشاره به تأثیرگذاری گسترده دفاع مقدس، تصریح کرد: دفاع مقدس بار روحی، روانی، اخلاقی، ملی و اعتقادی بر دوش مردم گذاشت. اگر بتوانیم روی این ظرفیتها کار کنیم، اتفاق بزرگی در کشور رخ میدهد. این روزها مردم مخصوصاً نسل جوان، تشنه کار فرهنگیاند و ما باید برایشان فضا فراهم کنیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان همدان با اشاره به آسیبهای فرهنگی، گفت: وقتی جریانات غربزده سعی میکنند تصویر شهدا را از ذهن مردم پاک کنند، ما باید با زبان هنر، کتاب، فیلم و محافل فرهنگی، نسل جوان را با الگوهای دفاع مقدس آشنا کنیم. هنوز هم فرصت داریم. یک همایش استانی یا شهرستانی برای معرفی شهید شادمانی میتواند آغازی باشد برای تبیین گفتمان جهاد و شهادت.
ظفری خطاب به نماینده مردم همدان، تأکید کرد: شما در تهران صدای این مردم غیور باشید. منطقه ما، منطقهای غریب است، ولی تشنه فرهنگ و معرفت است. بیش از ۹۷ هزار دانشآموز در این منطقه تحصیل میکنند. اگر راه را درست نشان دهیم، این نسل، همان نسل سربازان امام زمان (عج) خواهد بود.
وی با یادآوری رشادتهای نسل جوان، اظهار کرد: ما باید روی آموزش فرهنگی نسل نو تمرکز کنیم. امروز دیگر جنگ، فقط در میدان نیست. جنگ نرم، حمله به باورهاست. اگر مراقب نباشیم، خودمان هم به مرور ضعیف میشویم. باید قدردان نیروهای انقلابی باشیم و آنها را تضعیف نکنیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان با اشاره به شرایط امروز جوانان، بیان کرد: امروز، قشر جوان بهشدت تشنه کار فرهنگی است. نباید فضای فرهنگی کشور را محدود به اقشار خاص کرد. مساجد و حسینیهها باید برای همه مردم باز باشند.
ظفری با اشاره به اقدام تحسینبرانگیز شهرداری همدان در ورود به بازسازی و نگهداری میراث دفاع مقدس، افزود: شهرداری شجاعت به خرج داد و وارد میدان شد. انتظار این است که همه نهادها، دل بدهند به این مسیر. این سرمایه بینظیر باید حفظ شود.
وی تصریح کرد: آقای صوفی نمایندهای در شأن شهیدان این دیار است. حضور ایشان در مجلس، ادامه همان تفکری است که شهید صوفیها برای آن جان دادند. باید قدردان چنین افرادی بود و از آنان در تصمیمگیریهای بزرگ انقلاب حمایت کرد.