به گزارش الوند، به نقل از وبدا همدان، محمدمعید ملکزاده، مدیرعامل شرکت دانشبنیان «ویستا تجهیز احیا» (ویتا) و غرفهدار در نمایشگاه ایرانهلث، از دستاوردها و فعالیتهای این شرکت در حوزه بازیابی تجهیزات پزشکی خبر داد و اظهار کرد: ویتا عضو خانواده دانشگاه صنعتی شریف است و به عنوان اولین و تنها شرکت بازیابی تجهیزات پزشکی در کشور فعالیت میکند و هدف ما پاسخ به نیازهای درمانی مراکز با استفاده از منابع بلااستفاده و تجهیزات خارج از چرخه درمان است.
ملکزاده بیان کرد: تجهیزاتی که ممکن است به علت خرابی، نبود قطعه یا فرسودگی به آهن قراضه تبدیل شوند، در شرکت ویتا بازیابی شده و به شرایط مشابه کارخانهای بازگردانده میشوند، این تجهیزات سپس با ضمانت مجدد وارد چرخه درمان میگردند.
وی با اشاره به بازدهی قابل توجه این طرح، عنوان کرد: تاکنون حدود هزار دستگاه بازیابیشده در بیمارستانهای کشور نصب شده است، در دوران کرونا، نزدیک به ۲۰۰ دستگاه ونتیلاتور را به چرخه درمان بازگرداندیم.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان «ویستا تجهیز احیا» (ویتا) گفت: خدمات ما به عنوان یک شرکت دانشبنیان از کیفیت بالایی برخوردار است و همین موضوع موجب جلب اعتماد مراکز درمانی شده است.
ملکزاده درباره نمایشگاه ایرانهلث، خاطرنشان کرد: نمایشگاه فرصت بسیار خوبی برای تعامل با دانشگاهها، مراکز درمانی و معرفی خدمات جدید است و بسیاری از بیمارستانها در این فضا متوجه صرفهجویی چشمگیر در هزینههای تجهیزاتی خود میشوند.
وی با اشاره به شرایط تحریمی کشور به عنوان یک فرصت برای توسعه بازیابی تجهیزات، تصریح کرد: در حالی که شرکتهای مشابه در اروپا و آمریکای شمالی تا ۵۰ درصد نیاز بیمارستانهای خود را از طریق تجهیزات بازیابیشده تأمین میکنند، ما نیز از ابتدا با نگاه صادراتی وارد این حوزه شدیم و امسال برنامهریزی کردهایم تا فعالیتهای خود را در کشورهای روسیه، بلاروس و عراق آغاز کنیم.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان «ویستا تجهیز احیا» (ویتا) با اشاره به تفاوت بین تعمیر و بازیابی تجهیزات، بیان کرد: در بازیابی، دستگاه به طور کامل تخلیه و نوسازی میشود، تمام قطعات مصرفی و دارای طول عمر تعویض میشوند و دستگاه به شرایط مشابه صفر کارخانهای بازمیگردد؛ برخلاف تعمیرات، در بازیابی باید ریسکهای آتی نیز شناسایی و حذف شوند.
ملکزاده درباره همکاری با دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز گفت: این دانشگاه یکی از نخستین و هوشمندترین مشتریان ما بوده است و تاکنون حدود ۶۰ دستگاه در بیمارستانهای دانشگاه همدان نصب شده و اخیراً نیز تعدادی دستگاه دیالیز برای این دانشگاه ارسال شده است که امیدواریم این همکاری در آینده نیز ادامه یابد و گسترش پیدا کند.