به گزارش الوند، به نقل از روابط عمومی اداره کل صمت استان همدان، احیا و بازگشت به تولید افزون بر ۱۵۰ واحد تعطیل و نیمه تعطیل، رشد ۱۴۲ درصدی سرمایهگذاری در صنعت، راهاندازی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته، رشد ۲۱ درصدی صدور پروانه بهرهبرداری صنعت، افزایش ۵۰ درصدی تولید دارو، ادوات کشاورزی و شیشه و همچنین صدور بیش از یک هزار مصوبه برای رفع موانع واحدهای تولیدی تنها بخش کوچکی از اقدامات اثرگذار صمت استان است.
احمد شانیان، مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان همدان اظهار کرد: احیای واحدهای تولیدی راکد از اولویتهای استان به شمار میرود و این اداره کل با احیای افزون بر ۱۵۰ واحد راکد صنعتی رتبه نخست کشور را در این زمینه کسب کرده و بی تردیداین عزم و اراده قوی توانست امید را در دل هزاران کارگر این خطه زنده کند و طنین شادی و آبادانی را جایگزین ناقوس گوش خراش رکود و بیکاری کند.
شانیان با اشاره به در اولویت بودن موضوع تسهیل و رفع موانع تولید در این اداره کل، بیان کرد: در این راستا بیش از یک هزار مصوبه صادر شده و گام موثری در گره گشایی از صنایع دارد.
وی رشد ۱۴۲ درصدی سرمایهگذاری در صنعت، رشد ۱۳۰ درصدی صدور پروانههای r&d و رشد ۲۱ درصدی صدور پروانههای بهرهبرداری و رشد ۱۵ درصدی جواز تأسیس را مصداق بارزی از تحول و شکوفایی در بخش تولید استان همدان دانست.
مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به حرکت اقتصاد ملی از اقتصاد نفتی به سمت دانشبنیان، خاطرنشان کرد: دست یافتن به این مهم نیازمند توجه به علم و فناوری، منابع دانش و آگاهی و سرمایه انسانی است و توانستیم با فعالسازی ۷۰ شرکت دانش بنیان و فناور گام موثری در رونق صنایع دانش بنیان استان همدان برداریم.
شانیان با تشریح اقدامات اثرگذار در حوزه معدن، تصریح کرد: هوشمندسازی و مانیتورینگ معادن استان همدان، کشف معدن لیتیوم در منطقه قهاوند برای نخستین بار در کشور، اجرای پروژه الکترونیکی کردن پروندههای معدنی برای نخستین بار در کشور و همچنین استخراج معدن با استفاده از تکنولوژی پلاسما برای نخستین بار در یکی از معادن استان و رشد ۶ برابری وصول حقوق دولتی معادن و کاهش خامفروشی و افزایش ۴۰ درصدی استخراج برخی از عملکرد اداره کل صمت استان در حوزه معادن است.
وی تاکید کرد: راهاندازی شهرک صنفی صنعتی از مطالبات دیرینه اصناف همدان بود که با حضور وزیر صمت افتتاح شد که نقش ویژهای در ساماندهی صنوف دارد. همچنین، رشد قابل توجه تسهیلات روستایی و توسعه خوشههای صنعتی، رشد ۴۳۰ درصدی اعتبارات صنعت فرش دستباف و رشد ۵۰ درصدی تنوع کالاهای صادراتی از دستاوردهای شاخص در حوزه بازرگانی و توسعه تجارت به شمار میآید.
این مقام مسئول ادامه داد: همچنین در حوزه هوشمندسازی میتوان به هوشمندسازی نظارت بر معادن و الکترونیکی کردن پروندهها به عنوان اولین استان اشاره کرد.