به گزارش الوند، میثم پورطلوعی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه اولین محموله بوقلمون صادراتی کشور از کشتارگاه نوآوران همدان به کشور عراق صادر شد، اظهار کرد: این محموله به وزن ۲۵ تن صادر شده است.
پورطلوعی از افزایش حدود ۱۲ درصدی تولید گوشت بوقلمون خبر داد و بیان کرد: تولید گوشت بوقلمون سال گذشته ۶۴۴ تن بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱ واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۸۱ هزار و ۴۵۰ قطعه در استان همدان فعال است، عنوان کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون ۴ ماهه است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در شهرستان بهار با ظرفیت ۴۹ هزار و ۵۰۰ قطعه قرار دارد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: استانهای تهران، کرج و اصفهان از بازارهای هدف مصرف گوشت بوقلمون استان همدان محسوب میشوند.
گفتنی است، طبع گوشت بوقلمون گرم و تر بوده و منبعی غنی از پروتئین محسوب میشود که میتواند در رشد بافت و ترمیم بافتهای آسیب دیده موثر باشد.