به گزارش الوند، مرتضی احمدیرحمت، معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای همدان در جلسه کارگروه استقرار مدیریت مشارکتی که با حضور سازمانهای مردم نهاد در حوزه کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت مردم در جهت پیشبرد طرحها بسیار راه گشا بوده و بدون جلب همکاری و رضایت مردم کاری از پیش نخواهد رفت.
احمدیرفعت با بیان اینکه ظرفیت سازمانهای مردم نهاد بسیار بالاست، عنوان کرد: توفیقی که در کار با مردم به دست میآید بسیار بیشتر، از حتی کار با نهادها و دستگاههای اجرایی است.
وی با اشاره به اینکه طرحهایی که با مشارکت مردم انجام شده است، موفقترند و ضمانت اجرایی بالاتری دارند، بیان کرد: پتانسیل و ظرفیت دشتها در شرایطی نیست که کشتهای پر آب طلب کشت شود.
این مقام مسئول افزود: تکلیفی که بر دستگاهها، مخصوصا جهاد کشاورزی گذاشته میشود، میبایست متناسب با شرایط اقیلمی و منابع آبی منطقه برنامهریزی شود.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای همدان با بیان اینکه در استقرار تشکلهای مدیریت مشارکتی، ابتدا باید کشاورزان توجیه شوند، خاطرنشان کرد: میبایست شرایط موجود دشتها به کشاورزان اطلاعرسانی شود و با افزایش آگاهی کشاورزان، قطعا خود اعضای تشکل، مراقبت وضعیت منابع آبی دشتها خواهند بود.
احمدیرفعت با تاکید بر اینکه آب امانت آیندگان است و باید به نحوی از آن بهره برداری شود که خسارتی به آبخوانها وارد نشود، تصریح کرد: قطعا سازمانهای مردمی در تشکیل تشکلهای بهرهبرداری و نظاممند کردن آنها بسیار موثر خواهند بود.