به گزارش الوند، منصور خزایی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ اقدامات قابل توجهی در راستای ایجاد و توسعه اشتغال پایدار و کارآفرینی در بخش کشاورزی این شهرستان انجام شده که بر اساس اطلاعات ارائه شده، تا کنون ۱۱۳ درصد از سهمیه اشتغال ابلاغ شده (معادل ۱۳۲ نفر) محقق شده و در سامانه رصد اشتغال به ثبت رسیده است.
خزایی بیان کرد: از محل تسهیلات تبصره ۳ بند ب ماده ۳۱ قانون احکام دائمی برنامههای کشور، دو پرونده به مبلغ ۱۱ میلیارد ریال برای طرحهای پرورش دام سبک و زنبورداری از سوی صندوق کارآفرینی امید تأمین مالی شده است.
وی ادامه داد: از محل تفاهمنامه چهار جانبه سال ۱۴۰۲ (نهضت احیاء)، یک پرونده به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال برای واحد بستهبندی و تولید عسل با زمینه اشتغالزایی برای سه نفر پرداخت شده است.
این مقام مسئول عنوان کرد: در زمینه مشاغل خانگی و رونق کسبوکارهای کوچک در سال ۱۴۰۳ تسهیلات کمبهره به ۱۸ فقره پرونده به مبلغ ۲۳.۶ میلیارد ریال با هدف ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای ۲۹ نفر پرداخت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین اضافه کرد: علاوه بر این، در راستای خرید ماشینآلات و ادوات کشاورزی، بانک کشاورزی ۱۸ فقره پرونده به مبلغ ۹۰.۱۴ میلیارد ریال تأمین مالی کرده است.
خزایی یادآور شد: این تسهیلات به منظور خرید پنج دستگاه کمباین و ۱۳ دستگاه دیگر ادوات سمپاش و انواع دنباله بند در زیر بخشهای مختلف کشاورزی شامل زراعت، مکانیزاسیون، باغ، گلخانه، دام و طیور، گیاهان دارویی و شیلات اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: در خصوص اعطای تسهیلات یارانهای ارزان قیمت به خسارتدیدگان سیل سال ۱۴۰۱، مبلغ ۵۳.۹ میلیارد ریال به تعداد ۲۵۶ نفر از سوی بانکهای عامل ملت، مسکن و تجارت ملی پرداخت شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه کارمزد این تسهیلات ۴ درصد برای روستاییان و ۵ درصد برای شهرنشینان بوده و دوره بازپرداخت آن پنج ساله است، تصریح کرد: این اقدامات نشاندهنده تلاشهای مستمر برای ایجاد اشتغال پایدار و حمایت از کشاورزان و کارآفرینان در شهرستان فامنین است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین تاکید کرد: این مدیریت نهایت اهتمام لازم را برای جذب حداکثری انواع تسهیلات مصوب شده شهرستان به منظور کمک به رونق کسبوکارهای مرتبط با بخش کشاورزی و افزایش ضریب اشتغال به عمل میآورد.