به گزارش الوند، رقیه محمدیان، کارشناس مسئول طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: در حالی که ۱۲ واحد دیگر با ظرفیت ۲ هزار و ۱۶۳ قطعه، به دلایلی غیرفعال هستند و بخش مولد این صنعت در واحدهای فعال، شامل ۲۷۵ قطعه شترمرغ مولد است که سالانه توانایی تولید هشت هزار و ۵۵۰ تخم را دارند.
محمدیان اظهار کرد: در مجموع، ۱۷۷ قطعه شترمرغ مولد در کل استان وجود دارد و این صنعت موفق شده است برای ۵۸ نفر، اشتغال مستقیم ایجاد کند.
وی با بیان اینکه شترمرغهای پرورشی استان همدان، بیشتر به استانهای همجوار مانند زنجان، تهران و اصفهان برای عرضه گوشت ارسال میشوند، عنوان کرد: در همدان، تمرکز اصلی بر پرورش نژاد گوشتی آفریقایی شترمرغ است.
کارشناس مسئول طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه سن ایدهآل برای کشتار شترمرغها، بین ۱۰ تا ۱۴ ماهگی است که در این سن، بهترین کیفیت و کمیت گوشت حاصل میشود، خاطرنشان کرد: در گلههای پرورشی، به طور معمول ۱۰درصد تلفات در طول دوره پرورش پیشبینی میشود و هر شترمرغ به طور متوسط ۵۰ کیلوگرم گوشت خالص تولید میکند که این مقدار معادل ۳۵ تا ۴۵ درصد وزن زنده پرنده است.