به گزارش الوند، مرضیه یونسی، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان همدان در نشست خبری با اشاره به اینکه جمع کل پروندههای وارده به این اداره در سال ۱۴۰۳، ۱۳ هزار و ۶۴ فقره بود، اظهار کرد ۱۳۷۰۰ فقره پرونده طی سال ۱۴۰۳ مختومه شد که عملکرد ۹۹.۳ درصدی این اداره را نشان میدهد.
یونسی با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۶۶۳ فقره پرونده وارده در بحث کالا و خدمات بود و ۱۱۷۲۴ فقره پرونده مختومه اعلام شد، عنوان کرد: ۱۳۶۹ فقره پرونده وارده در حوزه قاچاق کالا و ارز طی سال گذشته بود که ۱۳۹۰ پرونده تحت رسیدگی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه ۵۸۲ فقره پرونده وارده در حوزه بهداشت و درمان در طی سال گذشته بوده، ادامه داد: ۵۸۶ فقره پرونده در این حوزه مختومه شد.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه میانگین زمان رسیدگی به پروندههای این اداره کل ۱۴ روز است، اضافه کرد: یک هزار میلیارد ریال میزان وصول جرایم نقدی طی سال گذشته بوده که تمامی این مبلغ به صورت کامل به خزانه دولت واریز شده است. همچنین میزان جرایم وصولی نسبت به سال ۱۴۰۲ با رشدی حدود ۳ درصدی مواجه بوده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان همدان با اشاره به اینکه ابتدای سال گذشته طرح نظارتی ویژه نوروز و ماه رمضان در استان اجرا شد، گفت: تعداد پروندههای ورودی ر این حوزه ۱۴۵۶ فقره بود که به تمامی این پروندهها رسیدگی شد.
یونسی اظهار کرد: طی سال گذشته طرح نظارتی ویژه نانوایی، ویژه ماه محرم، ویژه اربعین، ویژه مهار تورم، ویژه آغاز سال تحصیلی مدارس و ویژه جهش تولید با مشارکت مردم اجرا شد.
وی با بیان اینکه ۸۵۳ اکیپ نظارتی روانه بازار شد، ادامه داد: این تعداد اکیپ ۳۷۲ بازرسی انجام دادند که در نتیجه این بازرسیها ۳۹۲۴ فقره پرونده تشکیل شد.
این مقام مسئول یادآور شد: یشترین پروندههای وارده به این اداره کل در حوزه خواربارفروشی، پوشاک و نانوایی بوده و بیشترین تخلفات نیز در حوزههای عدم درج قیمت، گران فروشی و کم فروشی و تقلب بوده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان همدان با تاکید بر اینکه ۱۲ واحد صنفی طی سال گذشته پلمپ شد که بیشترین تعداد آن در اسفند ماه بود، خاطرنشان کرد: برای ۸۱ واحد صنفی نیز پرده تخلفات نصب شد و ۳۲۷ مورد نیز جبران خسارت شاکی داشتیم.
یونسی تصریح کرد: سال گذشته ۲۷ جلسه در حوزه شعار سال تشکیل شد و و برای حمایت از واحدهای تولیدی در بحث پرداخت جزای نقدی تا جایی که قوانین جاری کشور اجازه میدهد، تخفیف دادیم. همچنین برای برای پرداخت جزای نقدی اقساط بلندمدت و مهلت برای پرداخت آن داده شد.
وی با اشاره به طرح نظارتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان که از ۵ اسفند ماه آغاز و تا ۱۴ فروردین ماه ادامه داشت، گفت: قرارگاه ویژه ماه رمضان و نوروز کیل و دستورالعملها به روسای شعب شهرستانها ابلاغ شد. همچنین روزانه ۲ اکیپ مشترک در مرکز استان و یک اکیپ در شهرستانها بر بازار نظارت داشتند.
این مقام مسئول افزود: در همین راستا پویش مردمی هر شهروند یک ناظر اهاندازی شد تا شهروندان تخلفات را به این اداره کل اطلاع دهند.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان همدان با اشاره به استقرار کانکس در ۵ نقطه شهر همدان برای دریافت شکایات مردمی، اظهار کرد: به منظور آگاهی بخشی به مردم و اصناف مصاحبههایی در رسانهها انجام شد.
یونسی بیان کرد: جلسات تبیینی با اتحادیهها در جهت سیاستهای تنظیم بازار در خصوص مقابله و برخورد با تخلفات صنفی برگزار شد.
وی با بیان اینکه در ایام نوروز ۷۴۳ حلب و بطری تاریخ مصرف گذشته در شهرستان نهاوند کشف شد، عنوان کرد: ۹۵ کیسه آرد یارانهای خارج از شبکه در شهرستان نهاوند کشف و دستور توزیع آن صادر شد.
این مقام مسئول با اشاره به کشف و دستور توزیع تعداد ۲۱۲ آرد یارانهای در شهرستان فامنین، ادامه داد: روغن موتور به ارزش ۱۵ میلیارد تومان در شهرستان ملایر کشف شد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان همدان با بیان اینکه ۱۱ سه آرد یارانهای خارج از شبکه در رستورانهای همدان کشف شد، گفت: کشف و معدومسازی ۶۴ کیلو گوشت قرمز و ۳۵ کیلو شیر خام فاسد، کشف و ضبط ۲۶ کیلوگرم سوسیس و کالباس، آلایش مرغ و شکلات و شیرینی تاریخ مصرف گذشته نیز انجام شد.
یونسی خاطرنشان کرد: از ۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۴ فروردین ماه ۹۲ مورد اکیپ گشت مشترک بر بازار همدان نظارت داشتند که طی این بازرسیها ۲۳۵۴ واحد مورد بازرسی قرار گرفت و ۸۱۲ واحد دارای تخلف بود شناسایی شد.
وی ادامه داد: همچنین ۶۷۲ مورد پرونده تشکیل شد و ۸ واحد صنفی نیز نصب پرده و پلمپ شدند چه مراکز تأثیرگذار محسوب میشدند.
این مقام مسئول در خصوص ساختمان جدید تعزیرات حکومتی نیز گفت: خاکبرداری این پروژه انجام شده است و در حال حاضر در مرحله فونداسیون است و امیدواریم هرچه زودتر ساخته و تحویل شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با اشاره به نظارت بر بازار سیب زمینی طی سال گذشته، اظهار کرد: در نتیجه نظارتهای صورت گرفته، ۱۰۰ تن سیب زمینی از انبارهای هارونآباد کشف و برای عرضه به تهران و همدان تحویل شد. همچنین، حدود ۲۹ هزار تن سیب زمینی با کمک سازمان جهاد کشاورزی و فرمانداری بهار در کشور عرضه شد.