به گزارش الوند، اسکندر مومنی، وزیر کشور در جلسه شورای اداری استان همدان با اشاره به اینکه توفیق حاصل شد تا امروز در استان باشم، اظهار کرد: استانداران براساس شاخصهایی انتخاب شدند که دقت و زمان زیادی صرف شد تا براساس آن شاخصها و ظرفیت و شرایط هر استان، استاندار را تعیین کنیم.
مومنی با بیان اینکه استاندار همدان نیز براساس همین شاخصها انتخاب شد، عنوان کرد: با توجه به گزارشی که استاندار همدان ارائه کرد، از انتخاب وی خوشحال هستیم.
وی با اشاره به اینکه استانداران سراسر کشور بعد از یک سال مورد ارزیابی قرار میگیرند، بیان کرد: تمامی افرادی که میتوانند در پیشرفت استان نقش داشته باشند و نمایندگان باید دست به دست هم دهند تا استان توسعه یابد.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه اگر همدلی و وحدت استمرار داشته باشد در کنار برنامهریزی مناسب آینده خوبی در پیش خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: بزرگترین فرصت در استان، سرمایه انسانی فرهیخته، تحصیلکرده، پرتلاش و فهیم است.
مومنی با بیان اینکه استان همدان مفاخر علمی و دینی بسیاری دارد، گفت: این استان مملو از جاذبههای تاریخی، فرهنگی و گردشگری است که زیرساختهای اولیه را نیز دارد.
وی عنوان کرد: استان همدان دارای زیرساختهای حملونقل از جمله زمینی، ریلی و هوایی است؛ فرودگاه همدان مدتی تعطیل بود که دوباره آغاز به کار کرد و باید تعداد پروازهای آن افزایش یابد.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه مردم، مهمترین مؤلفه اقتدار هستند، اظهار کرد: مردم ایران و این استان شایسته بهترینها هستند؛ هر جا که نیاز داشتیم و فکرش را نمیکردیم و یا گاهی کمی ناامید بودیم که مردم در صحنه حضور داشته باشند اما آمدند؛ بنابراین باید زندگی شرافتمندانه و امرار معاشی شرافتمندانه برای مردم فراهم کنیم.
مومنی بیان کرد: ظرفیتهایی در حوزه کشاورزی، معدنی و صنعتی در همدان وجود دارد و باید بستر حضور سرمایهگذاران در همدان فراهم شود. منابع دولتی پاسخگوی نیاز استانها نیست و باید جذب سرمایهگذار در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه سرمایهگذار، تولیدکننده و کارآفرین نباید هیچ دغدغهای جز تولید و ایجاد اشتغال داشته باشد، تصریح کرد: نباید وقت، ذهن و منابع سرمایهگذاران در پیچوخمهای اداری صرف شود.
وزیر کشور به استاندار همدان مأموریت داد تا کارگروهی برای رفع موانع سرمایهگذاران و تسهیل در سرمایهگذاری تشکیل دهد و در هفته یک روز به نام تولید، سرمایهگذاری و صنعت باشد تا دغدغه سرمایهگذاران، تولیدکنندگان و کارآفرینان حل شود و به راحتی به مدیران دسترسی داشته باشند.
مومنی با تاکید بر اینکه ما باید به سراغ سرمایهگذاران برویم و هر زمانی که درخواست کردند، با آنها تعامل داشته باشیم، اضافه کرد: در گزارشها مشاهده کردم که استان همدان ۵۰۰ واحد تولیدی راکد و نیمه تعطیل دارد که باید آنها تعیین تکلیف شوند؛ چرا که یکی از موارد ارزیابی استانداران میزان واحدهای تولیدی راکد و نیمه تعطیل است.
وی با بیان اینکه کشور ما قوانین و مقررات بسیار زیادی دارد که مجلس برنامه دارد تا قوانین و مقررات راکد را کاهش دهد، عنوان کرد: باید به نظام تعلیم و تربیت نگاه ویژهای داشته باشیم و زیرساختهای لازم را برای امکان آموزشی و پرورش استعدادها به کار گیریم.