به گزارش الوند، محسن معصومعلیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان با تاکید بر اینکه با تبلیغات، معرفی فرصتها و ظرفیتهای گردشگری استان و با تشریح فرصتهای سرمایهگذاری در بازار گردشگری همدان برای سرمایهگذاران علاقهمندان به این حوزه جذب میشوند، اظهار کرد: فرصتهای سرمایهگذاری در بازار گردشگری (توریسم) از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده به طوری که از آن به عنوان منبع اصلی درآمد نام میبرند.
معصومعلیزاده بیان کرد: گردشگری یک فعالیت اقتصادی وابسته به فرایند سرمایه و اقتصاد بازار است و نقش سرمایهگذاری در بازار گردشگری یک نقش حیاتی، اصلی و بنیادی است؛ به همین دلیل توسعه گردشگری وابستگی کامل به سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی دارد.
وی تصریح کرد: با ثبت جهانی هگمتانه، این سرمایهگذاریها در همدان رو به افزایش است و این استان با وجود داشتن پتانسیلهای بالای گردشگری نیاز به تأمین زیرساختهای مناسب در راستای افزایش جذب گردشگر را دارد که از جمله این زیرساختها میتوان به تأمین امکانات مناسب برای توریسم درمانی، احداث هتل و اقامتگاه، تأمین وسایل حملونقل با کیفیت، توسعه سیستمهای ارتباطی و خدمات رزرواسیون (رزرواسیون آنلاین)، احیا و بازسازی مناطق گردشگری (مانند کاروانسراهای قدیمی) اشاره کرد.
این مقام مسئول عنوان کرد: خوشبختانه مطالعات جهت تأمین زیرساختها برای رونق گردشگری با اعتبارات موجود در روستاهای هدف گردشگری و مناطق ویژه گردشگری استان همدان به انجام رسیده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان خاطرنشان کرد: استان همدان که دارای ۲۲ روستای هدف گردشگری با ۲۸ منطقه نمونه گردشگری است، در این مناطق راهسازی، تأمین روشنایی، محوطهسازی و ایجاد کمپینگ به انجام رسیده است و با رفع موانع خوشبختانه شاهد افزایش علاقهمندان سرمایهگذاری در جذب تورهای گردشگری هستیم.
معصومعلیزاده گفت: ۳۰ موافقت اصولی برای تأسیسات گردشگری استان همدان در سال جاری صادر شده است که این پروژهها شامل ۱۰هتل، ۸ مجتمع گردشگری، ۷ سفره خانه و ۵ اقامتگاه بومگردی در سطح استان است که در شهرستانهای همدان، رزن، نهاوند، تویسرکان و کبودرآهنگ با پیشبینی اشتغال ۹۰۰ نفر و سرمایهگذاری ۳۰۰۰ میلیارد تومانی سرمایهگذاران در حال انجام است.
وی اضافه کرد: در حوزه زیرساخت نیز حدود ۲۵ طرح پیشبینی شده که برای این پروژهها تسهیلات ۱۵۰ میلیارد تومانی پیشبینی شده است.