به گزارش الوند، حمید ملانوریشمسی، استاندار همدان در جلسه شورای مدیران استانداری با بیان اینکه این جلسه به صورت ماهیانه با هدف برنامهریزی و ایجاد همافزایی و هماهنگی بهتر و بیشتر میان معاونین، مشاورین و واحدهای مختلف ستادی برگزار میشود، اظهار کرد: بدون هماهنگی و همافزایی، بهرهوری لازم حاصل نمیشود و کارها به صورت جزیرهای پیش میروند.
ملانوریشمسی تاکید کرد: اگر در ستاد هماهنگی لازم و درک مورد نیاز وجود نداشته باشد و نتوانیم در قالب یک گفتمان و مسیر درست پیش رویم، نباید از دیگر دستگاههای استان نیز توقع هماهنگی داشته باشیم.
وی بیان کرد: شورای مدیران استانداری از مهمترین شوراها در حوزه مدیریتی و برنامهریزی و اقدامات اجرایی استان است و نکات و مسائل برنامهریزی مدیریتی در این شورا نهایی خواهد شد.
استاندار همدان با بیان اینکه تمامی واحدهای ستادی ما باید برنامهمحور باشند و نه روزانهمحور، عنوان کرد: هر دستگاه باید برنامه عملیاتی داشته باشد.
ملانوریشمسی با اشاره به اینکه برنامهها باید خلاقانه و نوآورانه و تحولی باشند، اظهار کرد: برنامهها باید دولت محلی محور باشند و به طور منظم ارزیابی شوند تا مشکلات احتمالی شناسایی و رفع شود.
وی با تاکید بر اینکه توقف و بستن کار ما نیست بلکه تسهیل، تسریع و روبه رشد بودن کار در دستور کار است، ادامه داد: در کنار بخش خصوصی باشید و به آنها کمک کنید.
استاندار همدان بیان کرد: در بحث برنامهمحوری باید به بیانیه گام دوم انقلاب توجه ویژه داشته باشیم؛ چرا که نیازها و سبک زندگی تغییر کرده و ما هم باید تغییر کنیم و اگر توانایی درک و تغییر را نداریم، برویم.
ملانوریشمسی با اشاره به اینکه نسل جدید از تجربیات گذشته آگاه نیست و باید آموزشهای لازم را دریافت کند، عنوان کرد برنامهریزیها باید مطابق با نیازها و انتظارات نسل جدید تنظیم شوند.
وی ادامه داد: برنامه هفتم پیشرفت کشور، رویکردی جدید به توسعه دارد. این برنامه با تأکید بر پیشرفت و تحول، نقشه راهی برای پنج سال آینده است.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: ملاقات مردمی فقط مختص استاندار نیست و باید تمامی مدیران ستادی ملاقات مردمی را در دستور کار قرار دهند حتی در جامعه و به صورت رو در رو با مردم ارتباط داشته باشند و مسائل و مشکلات آنها را بشنوند.
ملانوریشمسی با بیان اینکه طی دو ماهی که استاندار شدهام با نگاه برنامهمحوری چند کار انجام شده است، تصریح کرد: طرح شناسایی و توانمندسازی نیروهای مستعد درون سازمانی برای پستهای مدیریتی یکی از این برنامههاست.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح، بانک اطلاعاتی از تمام افراد مستعد و توانمند پست مدیریتی در استانداری وجود دارد که میتوان با استفاده از آن برای پست مدیریتی افراد را انتخاب کرد.
استاندار همدان با اشاره به اینکه تدوین نقشه جامع تحول و پیشرفت استان در قالب کارگروهی با ۱۶ کمیته نیز از دیگر برنامههای اجرا شده است، گفت: برای مدیریت زمان و سرمایهگذاری بخش خصوصی در استان باید نگاه ویژهای به توسعه و پیشرفت داشته باشیم که در همین راستا ستاد توسعه و پیشرفت استان تشکیل و به زودی از سند آن نیز رونمایی خواهد شد.
ملانوریشمسی «عبدالله امیری» را به عنوان مدیرکل حوزه استاندار منصوب و اظهار کرد: مدیرکل حوزه استاندار نقش بسیار مهم و سنگینی دارد و تمامی هماهنگیهای موردنیاز نیز توسط این مدیرکل انجام میشود.
وی بیان کرد: دو بخش هماهنگیها و بحثها اجرایی و حوزه روابط عمومی و اطلاعرسانی در این حوزه دیده شده است که بسیار مهم هستند.
استاندار همدان تصریح کرد: در چارت سازمانی مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل وجود داشت اما چند سالی است که این ساختار تشکیلاتی تغییر کرده است و تبدیل به معاونتی در ذیل مدیرکل حوزه شده است؛ بنابراین عنوان سازمانی مدیرکل حوزه «مدیر دفتر استاندار و روابط عمومی» است.
ملانوریشمسی با بیان اینکه پیگیر جداسازی این حوزه از روابط عمومی هستیم، اضافه کرد: آقای امیری آشنایی خوبی با وزارت کشور، همکاران و مسئولین دستگاههای اجرایی استان دارد و خوشرو و وقتگذار است.
وی با اشاره به اینکه تاکید ما بر این بود که از نیروهای بومی استفاده شود که این مهم انجام شد، گفت: توقع سنگینی از مدیرکل حوزه وجود دارد و امیدواریم مردم تحول، سرزندگی و شادابی را در امور اداری ببینند.
امیری نیز در این جلسه، اظهار کرد: مدیرکل حوزه استاندار مسئولیت سنگینی است و مفتخرم که دوباره فرصت خدمتگزاری به مردم به من داده شده است