به گزارش الوند، محسن معصومعلیزاده، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان در دیدار با شهردار ملایر، با تاکید بر بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی برای احیای فضاهای تاریخی، ضمن قدردانی از همراهی و حمایتهای شهرداری ملایر در توسعه گردشگری و حضور فعال در نمایشگاهها، از جمله در کنفوبیشن گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو، اظهار کرد: شهرداری ملایر همواره نقش مؤثری در معرفی ظرفیتهای گردشگری شهرستان ایفا کرده و این همکاریها باید تقویت شود.
معصومعلیزاده با اشاره به بازنگری طرح بافت تاریخی ۱۱۰ هکتاری شهر ملایر، خواستار مشارکت جدی شهرداری در فرایند احیا و بهرهبرداری هدفمند از این ظرفیت فرهنگی شد.
وی با اشاره به مجموعه تاریخی یخدان میرفتاح، خواستار بازنگری در طرح آن و استفاده از ظرفیت کمیسیون ماده ۵ برای تغییر کاربری و واگذاری آن به شهرداری در قالب تفاهمنامه شد.
این مقام مسئول بیان کرد: براساس ضوابط جدید، معافیت در سطح اشغال و انشعابات برای حمایت از سرمایهگذاران در بافتهای تاریخی در نظر گرفته شده که میتواند مسیر احیا و توسعه شهری را تسهیل کند.
گردشگری، فرصت اقتصادی شهر است
مجید فرجی، شهردار ملایر نیز در این با تاکید بر اینکه گردشگری، فرصت اقتصادی شهر است و رویکرد شهرداری، اقتصادی دیدن گردشگری است، گفت: تجربه موفق حضور در نمایشگاهها و رویدادهایی همچون کنفوبیشن گردشگری سلامت، ما را وارد مسیر سرمایهگذاری کرد و نتایج خوبی بهدست آمد.
فرجی با اشاره به نگاه مثبت شهرداری نسبت به یخدان میرفتاح، اظهار کرد: املاک اطراف این مجموعه عادی هستند و نیاز به بازنگری در حریم و تغییر کاربری از طریق کمیسیون ماده ۵ وجود دارد.
وی از مرمت کوشک باغ سیفیه، خرید یک کاروانسرای تاریخی و ادامه پروژه تکمیل هتل در پارک سیفیه خبر داد و بر اهمیت انتخاب مشاور برای جدارهسازی خیابان بروجرد تأکید کرد.
دبیر شهر جهانی منبت با اشاره به جایگاه ملایر بهعنوان شهر جهانی منبت، تصریح کرد: برگزاری مستمر جشنوارههای فروش مبل و منبت یکی از مسیرهای تقویت برند ملایر و ایجاد اشتغال پایدار در حوزه صنایعدستی است. باید با رویکردی نوین، برند و بازار فروش محصولات فرهنگی و صنایعدستی شهرستان را توسعه دهیم.
گفتنی است، در پایان این جلسه به صورت میدانی از پروژه ساخت هتل پارک سیفیه و مرمت عمارت باغ تاریخی سیفیه و سنتر مبلمان بانک مبل بازدید شد.