کد خبر : 101562 تاریخ : 1404/2/30 - 15:18
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت همدان پیشنهاد داد؛ هر دستگاه و نهاد فرهنگی یک ستاد مستقل برای مناسبت‌های دفاع مقدس تشکیل دهد مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت همدان با اشاره به اینکه آزادسازی خرمشهر نه‌تنها یک پیروزی نظامی، بلکه نقطه عطفی در تغییر استراتژی دفاعی جمهوری اسلامی ایران بود، گفت: پیشنهاد می‌شود، هر دستگاه و نهاد فرهنگی یک ستاد مستقل برای مناسبت‌های دفاع مقدس تشکیل دهد.

به گزارش الوند، مهدی ظفری، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان در ستاد بزرگداشت سوم خرداد، سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر، با اشاره به اهمیت این روز تاریخی، اظهار کرد: آزادسازی خرمشهر نه‌تنها یک پیروزی نظامی، بلکه نقطه عطفی در تغییر استراتژی دفاعی جمهوری اسلامی ایران بود.

ظفری بیان کرد: در اکثر جنگ‌ها، دو نوع استراتژی متقابل وجود دارد؛ استراتژی تهاجمی و دفاعی. رژیم بعث عراق با نگرش تهاجمی وارد جنگ شد و ما با روحیه‌ای دفاعی و مبتنی بر ایمان و مقاومت، در برابر آن ایستادیم.

وی با اشاره به ویژگی منحصربه‌فرد عملیات سوم خرداد، تصریح کرد: در این عملیات نه‌تنها خرمشهر آزاد شد، بلکه جمهوری اسلامی ایران از حالت دفاعی به حالت تهاجمی عبور کرد. پس از این پیروزی، هیچ نیرویی در کشور به بازگشت به استراتژی دفاعی نمی‌اندیشید، چرا که روحیه نیروهای ما به‌گونه‌ای شکل گرفته بود که شکست را نمی‌پذیرفتند.

این مقام مسئول ادامه داد: این پیروزی به اندازه‌ای بزرگ بود که دشمن در اراده خود دچار تزلزل شد و ناچار به پذیرش واقعیت‌های جدید جنگ گردید. عملیات بیت‌المقدس، عملیات والفجر ۸ و کربلای ۵، سه عملیات بزرگی بودند که ساختار و معادلات جنگ را به نفع ایران تغییر دادند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت همدان خاطرنشان کرد: امروز نیز همان روحیه باید در صحنه‌های مختلف از جمله دیپلماسی و فرهنگ حفظ شود. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود هر دستگاه و نهاد فرهنگی یک ستاد مستقل برای مناسبت‌های دفاع مقدس تشکیل دهد.

ظفری با تاکید براینکه باید نقش مردم در این حماسه‌ها به شکل محله‌ای، کوچه‌ای و خانوادگی تبیین و بازگو شود، عنوان کرد: برای ایجاد حس تعلق در مردم، باید با صمیمیت و باور عمیق، نقش مردم را در دفاع مقدس بیش از پیش پررنگ کنیم.