کد خبر : 101551 تاریخ : 1404/2/28 - 15:56
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان مطرح کرد ۸۰ درصد گوشت قرمز استان در دامداری‌های کوچک تولید می‌شود رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه حدود ۸۰ درصد گوشت قرمز استان در دامداری‌های کوچک تولید می‌شود، گفت: دامداران استان همدان سالانه بالغ بر ۴۰۰ هزار تن شیر و ۳۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند.

به گزارش الوند، رضا بهراملو، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حدود ۸۰ درصد گوشت قرمز استان در دامداری‌های كوچک روستایی تولید می‌شود، اظهار کرد: سال جاری بهترین زمان برای توسعه دامداری‌های کوچک مقیاس در روستاها است؛ چرا که در سال‌های گذشته، دامداری‌ها در روستاها برچیده شده بود که با اجرای طرح مولدسازی روستاها شاهد رشد تولید خواهیم بود.

بهراملو بیان کرد: در جهت پیشبرد اهداف كمیته كارشناسی تخصصی تشكیل شده و ۱۴۸ واحد دامداری کوچک روستایی با ۵ هزار و ۳۳۵ رأس دام سبک و سنگین سال گذشته در این استان فعال شده است.

وی با اشاره به مولدسازی روستاها و دامداری‌های کوچک روستایی، عنوان کرد: این طرح برای اولین بار در کشور از استان همدان آغاز شد و در راستای بازگشت به چرخه تولید روستاها مورد استقبال تولیدکنندگان قرار گرفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه این طرح، در راستای فعالسازی روستاها به عنوان کانون تولید مطرح شده است، خاطرنشان کرد: روستاها در سال‌های گذشته‌ محوریت تولید بودند که به دلایل مختلف به مصرف‌کننده تبدیل شدند اما با اجرای این طرح به چرخه تولید بازمی‌گردند.

بهراملو تاکید کرد: با هماهنگی‌های بسیار، شناسایی روستاها و دامداری‌های موجود و غیرفعال تاکنون یک هزار و ۷۰ روستا در استان به منظور فعال سازی دامداری‌های کوچک روستایی حائز شرایط شناخته شده‌اند.

وی اذعان داشت: واحدهای کوچک روستایی در بخش خدماتی چون نهاده‌‌های دامی، تلقیح مصنوعی و تأمین خوراک مورد حمایت قرار می‌گیرند.