کد خبر : 101505 تاریخ : 1404/2/20 - 19:02
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان مطرح کرد آبرسانی به ۶۹ روستای شهرستان ملایر در مرحله دوم پروژه جهاد آبرسانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از آبرسانی به ۶۹ روستای شهرستان ملایر در مرحله دوم پروژه جهاد آبرسانی خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۳۲ روستا در این شهرستان تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب قرار دارند.

به گزارش الوند، فرهاد بختیاری‌فر، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در جلسه بررسی مشکلات حوزه آب و فاضلاب این شهرستان، اظهار کرد: در حال حاضر، شهرستان ملایر دارای ۸۳ هزار مشترک آب و ۲۶ هزار مشترک فاضلاب است و ۱۳۲ روستا تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب قرار دارند.

بختیاری‌‍فر بیان کرد: در سال گذشته، اقدامات مؤثری در راستای آبرسانی به روستاها انجام شده است؛ به‌طوری که در مرحله اول از قرارداد جهاد آبرسانی، سه روستا آبرسانی شدند.

وی عنوان کرد: در قالب قرارداد دوم، آبرسانی به ۳۷ روستای حوزه سد کلان در دستور کار قرار گرفته و علاوه بر آن، ۳۲ روستای دیگر نیز در نوبت بهره‌مندی از طرح‌های آبرسانی قرار دارند.

این مقام مسئول ادامه داد: در مجموع، با ابلاغ اجرای طرح برای ۶۹ روستای شهرستان ملایر، شاهد افزایش چشمگیر پوشش آبرسانی روستایی خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۹ مجتمع آبرسانی در این شهرستان فعال هستند که عملیات اجرایی مجتمع آبرسانی علی‌آباد دمق به پایان رسیده و به زودی به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.

بختیاری‌فر با اشاره به پروژه بزرگ آبرسانی سد کلان، تصریح کرد: این مجتمع بیش از ۲۱ هزار نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد و سه نقطه آبگیر برای آن تعریف شده است. زون دوم این پروژه به دلیل تنش آبی بالا، در اولویت اجرای ما قرار دارد.

وی تاکید کرد: برنامه‌ریزی دقیقی برای اولویت‌بندی آبرسانی به روستاها انجام شده و تأمین آب کوتاه‌مدت و دستیابی به منابع پایدار از اولویت‌های اصلی ما است.

مدیرعامل شرکت آبفای استان همدان در خصوص طرح‌های فاضلاب، گفت: در شهر ملایر، ۱۵۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب باید ایجاد شود. تصفیه‌خانه فاضلاب این شهر نیز دارای سه مدول است که در حال حاضر مدول اول در حال بهره‌برداری بوده و ۱۰۰ لیتر در ثانیه پساب تولید می‌کند. مطالعات مربوط به ارتقای این تصفیه‌خانه نیز در حال انجام است.

بختیاری‌فر اظهار کرد: در روستای حسین‌آباد ناظم، ۱۴ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب اجرا شده و برای تکمیل این طرح و تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب، حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

وی بیان کرد: مطالعات مربوط به شبکه جمع‌آوری و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب در شهرهای سامن و ازندریان نیز به اتمام رسیده و این پروژه‌ها آماده اجرا هستند که در حال حاضر نیازمند تأمین اعتبار جهت آغاز عملیات اجرایی آن‌ها هستیم.