کد خبر : 101421 تاریخ : 1404/2/7 - 20:06
انتقاد مدیرکل تعزیرات حکومتی از عملکرد برخی از اتحادیه در کنترل بازار مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با انتقاد از عملکرد برخی از اتحادیه در کنترل بازار، خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر برخی از اتحادیه‌ها از نقش کنترلی خود در پیشگیری از تخلف و برخورد با متخلفان غافل شده‌اند.

به گزارش الوند، مرضیه یونسی در دیدار با روسای اتحادیه‌ها و اعضای هیئت رئیسه اتاق اصناف همدان پس از شنیدن نظرات و پیشنهادات آنها، اظهار کرد: اکثریت بازاریان و کسبه همدان افرادی خوشنام و قانون‌مدار هستند که در تمامی ادوار انقلاب اسلامی در عرصه‌‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی همواره عملکرد مثبت و تأثیرگزاری داشته‌اند.

یونسی ضمن تبیین ضرورت‌های کنترل بازار در راستای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن، بیان کرد: به موازات عملکرد مثبت اغلب بازاریان استان، از اتحادیه‌ها و اتاق اصناف انتظار می‌رود با اندک افرادی که قصد دارند از طریق گرانفروشی، کم فروشی، تقلب، احتکار و سایر تخلفات صنفی حقوق مردم را تضییع کنند به صورت موثر برخورد نمایند.

وی با اشاره به اینکه وظیفه اتحادیه‌ها فقط صدور جواز کسب و اخذ حق عضویت نیست، عنوان کرد: اتحادیه‌ها باید مدعی اول در برخورد با تخلفات اعضای خود باشند؛ چرا که این امر نقش زیادی در افزایش اعتماد مردم و حفظ اعتبار دیگر اعضای اتحادیه‌ها خواهد داشت.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با انتقاد از عملکرد برخی از اتحادیه در کنترل بازار، خاطرنشان کرد: متأسفانه در حال حاضر برخی از اتحادیه‌ها از نقش کنترلی خود در پیشگیری از تخلف و برخورد با متخلفان غافل شده‌اند؛ به نحوی که لازم است با توجه به تکالیفی که در قانون نظام صنفی برای اتحادیه‌ها مقرر شده است، نقش فعال‌تری در زمینه مدیریت و تنظیم بازار ایفا کنند.

یونسی با تاکید بر نقش آموزش و استفاده از فناوری‌های جدید برای مدیریت بازار، اظهار کرد: اتحادیه‌ها با آموزش مستمر اعضای خود می‌توانند به پیشگیری از تخلفات صنفی کمک شایانی کنند؛ چرا که با مطالعه برخی از پرونده‌های تعزیراتی مشاهده می‌شود که اگر اتحادیه‌ها در زمینه آموزش اعضای خود حساسیت بیشتری به خرج می‌دادند قطعا شاهد انجام تخلف و تشکیل پرونده نبودیم.

وی با اشاره به ضرورت تحقق عملی شعار سال، گفت: حمایت از کسب و کارهای صنفی و تنظیم سیاست‌های حمایتی برای تولیدکنندگان مقدمه‍ای اساسی برای افزایش سرمایه‌گذاری در مقوله تولید است؛ لذا لازم است از طریق همکاری دستگاه‌های حاکمیتی و بخش خصوصی تدابیر لازم در این زمینه اتخاذ شود.

این مقام مسئول از محکومیت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریالی متخلفان برای عرضه گوشت تاریخ مصرف گذشته در شهرستان اسدآباد خبر داد و عنوان کرد: پرونده‌های عرضه ۱۰۰ کیلوگرم گوشت گوساله تاریخ مصرف گذشته به ارزش یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان اسدآباد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان اظهار کرد: شعبه پس از رسیدگی و بررسی مدارک موجود در پرونده ها، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر الزام به ضبط و انهدام گوشت ها، متخلفان را به پرداخت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

وی بیان کرد: بازرسان اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد از دو واحد صنفی قصابی هر کدام به میزان ۵۰ کیلوگرم گوشت تاریخ مصرف گذشته را کشف و پرونده های این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده بود.