کد خبر : 101296 تاریخ : 1404/1/21 - 10:22
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اعلام کرد فرآیند سرمایه‌گذاری امسال تسهیل‌تر می‌شود معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی، تسهیل در فرآیندهای قانونی و اداری برای جذب سرمایه‌گذاری است، گفت: فرآیند صدور مجوزها، تخصیص زمین‌های کشاورزی و سایر مراحل مرتبط با سرمایه‌گذاری در سال جاری باید تسهیل‌تر شود.

به گزارش الوند، احمد قدیمی، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امسال با توجه به نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری، در راستای تحقق این شعار و با هدف تقویت تولید در بخش کشاورزی، اقدامات گسترده‌ای برنامه‌ریزی شده است.

قدیمی بیان کرد: این اقدامات به‌ویژه با توجه به ظرفیت‌های بالای کشاورزی در استان و اولویت‌های توسعه‌ای جهاد کشاورزی استان، در راستای تأمین امنیت غذایی و سرمایه‌گذاری و ارتقای بهره‌وری در این بخش برنامه‌ریزی شده است.

وی عنوان کرد: کشاورزی به عنوان یکی از ارکان اصلی اقتصاد، نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی، اشتغال‌زایی و توسعه پایدار ایفا می‌کند و برای تحقق اهداف بلندمدت در این بخش، نیاز به سرمایه‌گذاری‌های قابل توجه داریم.

این مقام مسئول با بیان اینکه این سرمایه‌گذاری‌ها نه تنها در سطح تولید، بلکه در توسعه زیرساخت‌ها، استفاده از فناوری‌های نوین، بهینه‌سازی مصرف منابع و ارتقای توانمندی‌های کشاورزان نیز باید لحاظ شوند، ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی، تسهیل در فرایندهای قانونی و اداری برای جذب سرمایه‌گذاری است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: فرایند صدور مجوزها، تخصیص زمین‌های کشاورزی و سایر مراحل مرتبط با سرمایه‌گذاری در سال جاری باید تسهیل‌تر شود.

قدیمی اظهار کرد: برای جذب سرمایه‌گذاران در حوزه‌های نوین کشاورزی، از جمله کشت‌های گلخانه‌ای، کشاورزی دقیق، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در کشاورزی و تولید محصولات ارگانیک، برنامه‌های حمایتی گسترده‌ای در نظر داریم.

وی با اشاره به اینکه این بخش‌ها پتانسیل بالایی برای رشد و ایجاد ارزش افزوده دارند و می‌توانند زمینه‌ساز توسعه پایدار بخش کشاورزی شوند، تصریح کرد: توسعه روش‌های آبیاری نوین، یکپارچه‌سازی اراضی، توسعه مکانیزاسیون، توسعه کشاورزی حفاظتی، بهبود خاک، تسهیل صدور مجوزها برای انواع شهرک‌های کشاورزی از برنامه‌هایی است که باید در سال جاری در راستای تحقق شعار سال اجرایی شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برای بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های کشاورزی، این سازمان با هدف تسهیل در جذب سرمایه‌گذاری از بخش خصوصی، علاوه بر کاهش هزینه‌های اداری، به منظور حمایت از توسعه صنایع تبدیلی، فرآوری محصولات کشاورزی و تقویت سرمایه‌گذاری برنامه‌های مدونی دارد.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از دیگر برنامه‌های این سازمان را حمایت از کشاورزی در طرح روستا مولد دانست و بیان کرد: برنامه‌ریزی برای حمایت از کشاورزان کوچک و متوسط که نقش مهمی در تولیدات کشاورزی دارند از مهم‌ترین اولویت‌ها است.

قدیمی با بیان اینکه سال گذشته در ۸۰ روستا مولدسازی انجام شد، عنواهن کرد: روستا محور تولید و توسعه کشور است و کشاورزان نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی دارند.

وی ادامه داد: روستا بخش مولد و زیرساخت جامعه و حیات اقتصادی، توسعه و استقلال کشور است که نقش ارزنده‌ای در رشد اقتصادی، امنیت غذایی و پیشرفت کشور دارد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه روستا کانون تلاش، تولید و نقطه اتکای خودکفایی، سمبل صداقت، مهربانی و الگوی جامع همه ارزش‌های ملی و دینی است به نقش، رسالت و جایگاه تعاون روستایی و وظایف و برنامه‌های این سازمان اشاره کرد.