کد خبر : 101153 تاریخ : 1403/12/12 - 21:24
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان تاکید کرد برگزاری مانور ارتقای حفاظت فیزیکی تأسیسات آبفا در همدان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه مانور آمادگی مولدهای برق اضطراری و ارتقای حفاظت فیزیکی تأسیسات آب و فاضلاب استان، گفت: پس از اجرای این مانور، نقاط قوت و ضعف شناسایی‌ شده و برنامه‌هایی برای افزایش تاب‌آوری و بهینه‌سازی سیستم‌های پشتیبانی برق و حفاظت فیزیکی تدوین می‌شود.

به گزارش الوند، به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان همدان، فرهاد بختیاری‌فر، مدیرعامل شرکت آبفای استان همدان با اشاره به برگزاری مانور آمادگی مولدهای برق اضطراری و ارتقای حفاظت فیزیکی تأسیسات آبفا، اظهار کرد: این مانور در روز یکشنبه، ۱۲ اسفندماه با هدف بررسی عملکرد تجهیزات برق اضطراری، ارزیابی زمان واکنش نیروهای عملیاتی در شرایط بحرانی و تقویت تدابیر حفاظتی در برابر تهدیدات احتمالی اجرا شد.

بختیاری‌فر بیان کرد: در جریان این مانور که با حضور ۱۵۰ نفر در سراسر استان برگزار شد، سناریوهای مختلف قطعی برق و تهدیدات امنیتی شبیه‌سازی و نحوه عملکرد نیروهای فنی و حفاظتی مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی عنوان کرد: در راستای افزایش تاب‌آوری، پایداری و استمرار خدمات، ۲۹ دیزل ژنراتور در تأسیسات مهم استان همدان، همزمان شروع به کار کردند و مانور اطفای گاز کلر نیز علاوه بر سناریوهای از پیش تعیین شده، برگزار شد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: آمادگی مستمر و ارتقای سطح ایمنی تأسیسات، نقش مهمی در کاهش آسیب‌پذیری زیرساخت‌های حیاتی دارد و این‌گونه مانورها به شناسایی نقاط ضعف و بهبود فرایندهای عملیاتی کمک می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به برگزاری جلسات هماهنگی و مانورهای تمرینی پیش از اجرای مانور اصلی، تصریح کرد: برگزاری جلسات توجیهی و آموزشی برای پرسنل و مسئولین مربوطه به ویژه دفتر مدیریت بحران و حراست، به منظور آشنایی با روند مانور و وظایف هر یک از اعضا و ایجاد شرایط شبیه‌سازی شده برای تست عملکرد مولدهای برق اضطراری در مواقع قطع برق و همچنین ارزیابی روش‌های حفاظت فیزیکی از تأسیسات در دستور کار این مانور قرار گرفته بود.

بختیاری‌فر با اشاره به حضور تیم‌‍‌های امنیتی، انتظامی و امدادی در این مانور، گفت: تیم‌های واکنش سریع دستگاه های امنیتی، انتظامی و امدادی مانند؛ نیروی انتظامی، آتش‌نشانی، اورژانس، هلال احمر و مرکز بهداشت در این مانور شرکت کردند.

وی در خصوص محورهای این مانور، اظهار کرد: پیشگیری و مقابله جدی برای مقابله با خرابکاری‌های احتمالی، شناسایی نقاط ضعف و قوت، تعامل با سایر دستگاه‌های امدادی از محورهای برگزاری این مانور بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان تصریح کرد: ارزیابی وضعیت حفاظت فیزیکی و هوشمند تأسیسات مرتبط، ارزیابی وضعیت سیستم‌های پشتیبان تأمین برق و نحوه عملکرد آن‌ها، بررسی وضعیت کارکرد سامانه‌های هوشمند، رصد گروه و اخبار منتشر شده، ارزیابی و رصد وضعیت هوشیاری نگهبانان در حین انجام وظیفه، رصد سیستم پایش تصویری نگهبانان در صورت بروز هرگونه خرابی، نحوه اطلاع‌رسانی نگهبانان با رعایت سلسله مراتب در برابر تجمعات، ارزیابی مدت زمان حضور تیم‌های مدیریت بحران، حراست بسیج روابط عمومی و..... از زمان اعلام بحران، بررسی وضعیت موجود توسط واحدهای درون سازمانی و در صورت لزوم هماهنگی با نیروهای امدادی و انتظامی و ارزیابی مدت زمان حضور نیروهای امدادی و انتظامی از زمان اعلام نیز از اهداف برگزاری این مانور بود.

بختیاری‌فر با بیان اینکه برگزاری مانور باعث ارتقای آمادگی همکاران می‌شود، عنوان کرد: پس از اجرای این مانور، نقاط قوت و ضعف شناسایی‌ شده و برنامه‌هایی برای افزایش تاب‌آوری و بهینه‌سازی سیستم‌های پشتیبانی برق و حفاظت فیزیکی تدوین می‌شود.