به گزارش الوند، علی سهرابیبیدار، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان همدان دارای ۸۴۳ هزار و ۱۸۵ مشترک برق است، اظهار کرد: در ۹ ماهه سال جاری ۶۷۱ هزار و ۸۸۶ مشترک یعنی ۷۹.۹ درصد مشترکین در بخش خانگی، ۳۲.۵ درصد برق مصرف کردهاند.
سهرابیبیدار با اشاره به اینکه ۳۴ هزار و ۹۹۵ مشترک یعنی ۴.۲ درصد مشترکین در بخش عمومی و اداری، ۷.۵ درصد برق مصرف کردهاند، بیان کرد: ۱۴ هزار و ۱۴۷ مشترک یعنی ۱.۷ درصد مشترکین در بخش کشاورزی، طی ۹ ماه سال جاری ۳۶.۷ درصد برق مصرف کردهاند.
وی با بیان اینکه ۷۲.۷ درصد یعنی ۰.۹ درصد مشترکین در بخش صنعت، ۱۳.۷ درصد طی مدت مذکور برق مصرف کردهاند، عنوان کرد: صنایع بزرگ استان تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان نیستند؛ این صنایع مشترک شرکت برق منطقهای باختر هستند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ۱۱۱ هزار و ۳۵۵ مشترک یعنی ۱۳.۲ درصد مشترکین با ۸ درصد مصرف برق در بخش سایر مصارف قرار گرفتهاند، خاطرنشان کرد: ۳ هزار و ۶۱۵ مشترک یعنی ۰.۴ درصد مشترکین با ۱.۷ درصد مصرف برق در بخش روشنایی معابر قرار گرفتهاند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر هزار و ۷۳ روستا از نعمت برق برخوردار هستند، تصریح کرد: طول شبکه توزیع برق استان ۱۹ هزار و ۷۵۴ کیلومتر است.
سهرابیبیدار با اشاره به اینکه ۲۰ هزار و ۸۹ دستگاه، ایستگاه تأمین برق در استان داریم که دارای ۲ هزار و ۵۳۶ مگاوات ظرفیت است، گفت: از هفته دولت سال ۱۴۰۳ تا کنون، ۶۴۴ پروژه با اعتباری معادل ۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد و ۶۹۳ میلیون ریال در استان به بهرهبرداری رسیده است.
وی با بیان اینکه این پروژهها در ۱۵ عنوان سرفصل به بهرهبرداری رسیده است، تصریح کرد: در حوزه توسعه و احداث شبکههای توزیع در شهرها ۶۵ پروژه با اعتبار ۵۸۳ میلیارد و ۹۵۲ میلیون ریال و در حوزه اصلاح و بهینهسازی شهری ۷۴ پروژه با اعتبار ۴۴۱ میلیارد و ۶۶۴ میلیون ریال به بهرهبرداری رسیده است.
این مقام مسئول ادامه داد: در حوزه توسعه و احداث شبکههای توزیع روستایی ۵۶ پروژه با اعتبار ۲۸۶ میلیارد و ۲۸۰ میلیون ریال، در حوزه اصلاح و بهینهسازی روستایی ۹۰ پروژه با اعتبار ۵۲۱ میلیارد و ۴۳۰ میلیون ریال، در حوزه مقاومسازی شبکههای توزیع ۳۵ پروژه با اعبتار ۱۹۷ میلیارد و ۵۴۴ میلیون ریال به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خاطرنشان کرد: در راستای هوشمندسازی شبکه ۴۱ پروژه با اعتبار ۵۲۹ میلیارد و ۵۲۷ میلیون ریال، در حوزه روشنایی معابر ۴۴ پروژه با اعتبار بیش از ۱۵۸ میلیارد ریال، در حوزه تعویض چراغهای گازی با چراغهای ال ای دی ۳۹ پروژه با اعتبار ۴۹۵ میلیارد و ۹۵۵ میلیون ریال اجرایی شده است.
سهرابیبیدار با اشاره به اینکه در بخش کاهش تلفات انرژی روند کاهشی داشتیم، بیان کرد: در راستای ایجاد قدرت مانور ۲۹ پروژه با اعتبار ۱۵۰ میلیارد و ۹۰ میلیون ریال، در حوزه پیکسایی ۳۹ پروژه با اعتباری بیش از ۱۳۶ میلیارد ریال، در حوزه توسعه فیدرها ۴ پروژه، اصلاح و تعویض کنتور ۲۸ پروژه، نصب انشعابات عادی ۶۵ پروژه و تعویض کنتورهای معیوب ۱۳ پروژه با اعتبار ۳۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال به بهرهبرداری رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی ما از انجام این پروژهها، همان رسالت و مأموریت اصلی شرکت توزیع نیروی برق است، خاطرنشان کرد: برای اینکه توزیع برق مطمئن و پایدار برای مشترکین داشته باشیم، از سال ۱۴۰۱ چهار محور اساسی هوشمندسازی، افزایش قابلیت اطمینان شبکه در دو بخش فیزیکی و الکتریکی، افزایش و ارتقا بهرهوری و مشتریمداری و ارتباط دوسویه با مشتریان سرلوحه کار ما قرار گرفته است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ۹۶ درصد مشترکین در بخش صنعت دیماندی، ۱۰۰ درصد مشترکین در بخش کشاورزی، ۸۵ درصد مشترکین در بخش اداری و ۸۵ درصد مشترکین عادی این شرکت از راه دور کنترل میشوند، اظهار کرد: رویتپذیری مشترکین سه فاز عادی کشاورزی به صورت ۱۰۰ درصدی، صنعتی ۱۰۰ درصدی و اداری ۹۰ درصدی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر ۵۱ مگاوات برق از طریق نیروگاه خورشیدی تولید میشود، عنوان کرد: حدود ۱۴۰ مگاوات نیروگاه نیز در حال اجرا است.
وی ادامه داد: بیش از ۲۴۰ مگاوات نیروگاه نیز در آستانه اجرا و دریافت پروانه است.