کد خبر : 101018 تاریخ : 1403/11/17 - 11:07
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان مطرح کرد شناسایی ۱۱۹ فرصت سرمایه‌گذاری در استان همدان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان از شناسایی ۱۱۹ فرصت سرمایه‌گذاری در استان همدان خبر داد و گفت: ۸۲ میلیون دلار مجوز سرمایه‌گذاری در استان صادر شده است‌.

به گزارش الوند، حسن پیمانی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه میزان سرمایه‌گذاری خارجی انجام شده در استان ۱۸۱ میلیون دلار است، اظهار کرد: این طرح‌ها سبب اشتغالزایی ۲ هزار و ۴۹۰ نفر شده است‌.

پیمانی با بیان اینکه تا قبل از سال ۱۴۰۰ میزان سرمایه‌گذاری خارجی انجام شده ۹۹ میلیون دلار بوده است، عنوان کرد: ۸۲ میلیون دلار مجوز سرمایه‌گذاری در استان انجام شده است‌.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری ۶۱.۲ میلیون دلار مجوز سرمایه‌گذاری خارجی اخذ شده است، بیان کرد: از سرمایه‌گذاری‌های انجام شده می‌توان به تولید شارژ برقی خودروها با مشارکت چینی و عمانی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد، تولید انواع باتری لیتیوم با ۲۰ میلیون دلار، کود کشاورزی و زیست شیمی با ۵ میلیون دلار، تولید کنسانتره آهن با مشارکت سرمایه‌گذاری چینی ۶.۲ میلیون دلار اشاره کرد.

این مقام مسئول با اشاره به سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری ترک برای ساخت باغ ویلا، خاطرنشان کرد: احداث کارخانه تولید خودرو برقی، ریخته‌گری فولاد، شیشه فلت خودرو، تولید مواد اولیه رنگ شرکت الوان ثابت با مشارکت شرکت چینی، نیروگاه خورشیدی از اعتبارات سازمان ملل نیز از دیگر پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با بیان اینکه هزار و ۱۰۰ میلیون دلار برای سال آینده در بحث ..... سرمایه‌گذاری داریم، تصریح کرد: پس از تاکید استاندار برای معرفی و شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ۱۱۹ فرصت سرمایه‌گذاری برای سال ۱۴۰۳ شناسایی شده است‌.

پیمانی با اشاره به اینکه از این تعداد، ۳۵ فرصت توسط فرمانداران اعلام شده است، گفت: از یکم بهمن ماه ۱۴۰۳ تمامی دستگاه‌ها و افراد ملزم به این هستند تا از طریق درگاه ملی مجوزها برای دریافت مجوز و استعلامات اقدام کنند.

وی با بیان اینکه ۲۲۵ هزار و ۷۳۰ نفر متقاضی درخواست مجوز بوده‌اند، اظهار کرد: از این تعداد ۱۸۴ هزار و ۲۸۸ نفر مجوز خود را دریافت کرده‌اند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰، یکهزار و ۲۲۷ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ جذب شده است، بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ نیز یکهزار و ۲۳۷ میلیارد تومان اعتبار این تسهیلات بود که حدود ۹۹۰ میلیارد تومان آن جذب شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان عنوان کرد: تسهیلات تبصره ۱۸ در حوزه ارتباطات ۱۵۰ میلیارد تومان جذب شد که به نسبت میزان کمی است؛ چرا که نمی‌توانستند مدارک مورد نیاز را به بانک ارائه کنند.

پیمانی خاطرنشان کرد: از ۹۹۰ میلیارد تومان جذب شده، همدان ۳۶۰ میلیارد تومان جذب کرد که بیشترین میزان است؛ کبودرآهنگ، بهار، رزن، ملایر، نهاوند، تویسرکان و فامنین نیز در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند‌.

وی با بیان اینکه بانک‌ها باید ۷۰ درصد تسهیلات را به واحدهای تولیدی و ۳۰ را به اشخاص حقیقی بدهند، تصریح کرد: تسهیلات اعطایی بانک ملی طی سال جاری بیشتر به حوزه گردشگری بود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ میزان پرداختی بانک‌ها حدود ۵۰ همت بوده است، اظهار کرد: بانک‌ها نیز از ناترازی برخوردار هستند؛ در ۹ ماهه سال جاری بانک‌ها ۳۳ همت پرداختی در بحث تسهیلات تکلیفی داشته‌اند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با تاکید بر اینکه بودجه اختصاص تسهیلات ۵۰۰ همت بوده است، گفت: در ۶ ماهه سال جاری، بانک‌های کشور ۸۰۰ همت تسهیلات پرداخت کرده‌اند.

پیمانی بیان کرد: در استان همدان ۱۸ هزار و ۲۶۰ نفر برای دریافت تسهیلات ازدواج ثبت‌نام کردند که تا پایان دی ۱۳ هزار و ۸۸۶ نفر تسهیلات دریافت کردند.

وی با بیان اینکه در ۱۰ ماهه امسال در تسهیلات فرزندآوری ۱۷ هزار و ۱۸۰ نفر متقاضی داشته‌ایم که وام به ۱۲ هزار و ۷۲۷ نفر پرداخت شده است،عنوان کرد: از ۱۳ هزار نفر ثبت نامی تسهیلات ودیعه مسکن در استان همدان ۶۸۸۴ نفر ودیعه مسکن دریافت کرده‌اند.

این مقام مسئول با اشاره به نسبت منابع به مصارف بانک‌های استان، تصریح کرد: بانک صنعت و معدن ۴۳۵ درصد، بانک مسکن ۱۶۶ درصد، کارآفرین ۱۴۰ درصد، ملت ۱۰۱ درصد و قرض‌الحسنه مهر ایران با .. درصد پرداختی داشته‌اند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با اشاره به ضعیف‌ترین بانک‌های استان در منابع و مصارف، خاطرنشان کرد: گردشگری با ۴ درصد، ایران زمین و آینده با ۱۳ درصد، ملل و پاسارگاد با ۱۶ درصد، توسعه صادرات با ۱۷ درصد، سرمایه با ۱۸ درصد و اقتصاد نوین با ۲۱ درصد، ضعیف‌ترین بانکهای استان بوده‌اند.

پیمانی با اشاره به رتبه بانک‌ها در پرداخت تسهیلات، گفت: کارآفرین رتبه اول بین بانک‌های کارآفرین کل کشور، تجارت رتبه ۹، قرض‌الحسنه مهر ایران رتبه ۱۴، رسالت رتبه ۱۵، صنعت و معدن رتبه ۱۷، گردشگری و توسعه صادرات رتبه ۳۲، توسعه تعاون رتبه ۳۱، اقتصاد نوین وسپه رتبه ۲۹ و دی رتبه ۲۸ دارد.

وی در زمینه مولدسازی دارایی‌های دولت که از سال ۹۹ آغاز شده است نیز بیان کرد: تاکنون ۲۲۸ املاک مازاد در استان همدان شناسایی شده است که ۱۹۸ ملک دارای مصوبه کارگروه استان است.

این مقام مسئول با بیان اینکه تاکنون ۶۰ ملک با ارزش ۱۵۶ میلیارد تومان به فروش رسیده است، عنوان کرد: ۴۹ مورد از املاک دارای مصوبه سران برای فروش هستند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: استان همدان از لحاظ رشد اعتبارات هزینه‌ای در سال ۱۴۰۳ رتبه یک را در کشور دارد.