کد خبر : 100719 تاریخ : ۱۴۰۳/۱۰/۳ - 20:24
رویداد «من شهردار هستم» برگزیدگان خود را شناخت آیین تقدیر و‌ اهدای جوایز برندگان قرعه‌کشی رویداد بزرگ من شهردار هستم با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر همدان، تعدادی از مدیران شهری، معاون فرماندار، نماینده دادستان و با حضور برندگان در تالار فجر برگزار شد.

به گزارش الوند، سیدمسعود حسینی، شهردار همدان در آیین تقدیر و اهدای جوایز برندگان قرعه‌کشی رویداد بزرگ من شهردار هستم با بیان اینکه برگزاری این مراسم ارزشمند است، اظهار کرد: جمع حاضر جمعی از شهروندان دغدغه‌مند و ‌نخبه هستند و در رویداد من شهردار هستم شرکت کردند که نشانگر مشارکت مستقیم مردم در مدیریت شهری است.

حسینی با اشاره به تصویر کلی از مدیریت شهری در کشور، بیان کرد: یکی از مهم‌ترین مسائل سلیقه محور بودن در مدیریت شهری است.

وی عنوان کرد: اجرای این رویداد مهم بود؛ چرا که به برنامه محوری و‌ تحقق برنامه‌ها با مشارکت نخبگان و شهروندان در افق بیست ساله با برش‌های پنج ساله کمک خواهد کرد.

شهردار همدان با اشاره به ورود دانشگاه بوعلی‌سینا به عنوان مشاور علمی این پروژه، تصریح کرد: مجموعه شهرداری همدان به لحاظ توان علمی و اجرایی یک سر و گردن بالاتر از سایر شهرها هستند و‌ خوشبختانه طبق اصول علمی و به صورت ساختارمند نسبت به نظام مسائل ورود پیدا کردیم.

حسینی با اشاره به اهمیت شناخت مسائل شهری، خاطرنشان کرد: ممکن است هزار مسئله را بشناسیم اما محدودیت مالی و زمانی اجازه رفع همه مسائل را به ما نمی‌دهد اما باید موقعیت‌ها و مسائل مهم را بشناسیم.

وی بیان کرد: در سند چشم‌انداز بیست ساله مسائل را شهروندان و نخبگان و راه‌حل را متخصصان ارائه می‌دهند و امروز وقتی در مورد برنامه صحبت می‌کنیم به جایی رسیدیم که بودجه را بر اساس سند چشم‌انداز و ۵ ساله می‌بندیم.

شهردار همدان با بیان اینکه در این سند چشم‌انداز حوزه‌های مختلف مدیریت شهری دیده شده است، گفت: بازنگری در طرح جامع ترافیکی، هوشمندسازی، فضای سبز و نورپردازی بر اساس سند انجام می‌شود تا شهری در شأن مردم همدان داشته باشیم.

مجتبی حمزه‌رستگار، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری همدان نیز در این مراسم ضمن تقدیر از کسانی که شهرداری را در اجرای این برنامه یاری کرده‌اند، اظهار کرد: رویداد من شهردار هستم برای اولین بار در همدان اتفاق افتاد که در تدوین سند چشم‌انداز بیست ساله همدان شهروندان و نخبگان مشارکت کردند و نتیجه این بود که بتوانیم برشی برنامه ۵ ساله همدان را از سند ۲۰ ساله داشته باشیم.

حمزه‌رستگار عنوان کرد: ما از نظام مسائل شروع کردیم تا شهروندان بتوانند مستقیما در مدیریت شهری مشارکت کنند و حدود ۳ هزار نفر در این برنامه شرکت و نهایتا هزار و ۶۰۰ نفر در تکمیل پرسشنامه مشارکت کردند.

وی بیان کرد: ارزش برنامه به مشارکت شهروندان در تصمیم‌گیری و سیاست‎‌ورزی در مدیریت شهری بود و در این راستا پنج نفر برنده جایزه ۱۰ میلیون تومانی و ۵۰ نفر برنده جایزه یک میلیونی شدند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری همدان با بیان اینکه شهرداری همدان بعد از تهران اولین شهری است که این برنامه را اجرا کرده است، گفت: تدوین برنامه‌ها به جلوگیری از موازی‌کاری و سلیقه‌محوری و حرکت به سمت برنامه‌محوری با مشارکت تمامی شهروندان کمک خواهد کرد.